Kokoustilat ja juhlapalvelut

Finlandia Hotel Airport Oulun sijainti lähellä lentokenttää soveltuu liikematkailijalle mainiosti, ja tarjoaa samalla viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille, juhlille ja erilaisille tapahtumille. Hotellin pihapiirissä on kotaravintola, joka tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä eksoottisia tuoksuja ja makuja sekä yhdessäolon tunnelmaa. Ravintola El Sabor soveltuu isompiin juhliin – vaikkapa espanjalaisiin teemajuhliin!

Lataa: Varaus- ja peruutusehdot

Kokoukset

Kokouspaikkana hotelli on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa. Monipuoliset kokoustilat ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi, ja hotellin joustavat palvelut taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä mukavaa oheisohjelmaa – miltä kuulostaa Kotaillallinen pihapiirin tunnelmallisessa Kodassa?

Kokoustilat

Kansi max. 60 hengelle
Silta max. 25 hengelle
Ruuma max. 20 hengelle

Kokouspaketit

Valmiit kokouspaketit sisältävät tilavuokran, kokousvälineet sekä tarjottavat toiveidenne mukaan. Halutessanne voidaan kokoukset rakentaa toiveidenne mukaan. Myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään kokonaisuuden järjestämisessä.

Kokouspaketit (pdf)
Aktiiviset kokouspaketit (pdf)

Tilavarustus

Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä. Kaikissa kokoustiloissa on langaton internetyhteys.

Kokousten oheispalvelut

Tilaussauna 120 €/1,5 h ja lisätunnit 50 €/alkava tunti
Hintaan sisältyy: pyyhkeet, pefletit, shampoot ja lisätilana Ruuma-kabinetti
Tutustu saunamenuihimme täältä: Tilaussauna (pdf)

Majoitus kokouksen aikana 1 hh 82 €/vrk ja 2 hh 93 €/vrk

Saunajurtta – ainutlaatuinen saunaelämys pihamaalla 1.5-30.6.2017 välisenä aikana. Saunajurtta (pdf)

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin kerromme lisää vaihtoehdoista.
Tiedustelut puh. +358 8 514 5100 tai sales[-at-]airporthotel.fi

Juhlat

Ravintola El Sabor ja tilausravintola Vihiluodon Kota soveltuvat mainiosti juhliin ja erilaisiin tapahtumiin. El Saboriin onnistuvat juhlat maksimissaan 100:lle hengelle ja pihapiirin tunnelmallisessa Kodassa juhlii n. 30 henkilöä. Kesällä piha-alueella on terassi keskellä kauneita suomalaista luontoa! Kysy juhlista myyntipalvelustamme, puh. +358 8 514 5100 tai sales[-at-]airporthotel.fi

Lämmintä tunnelmaa Vihiluodon Kodassa

Hotellin tilava tilausravintola, Vihiluodon Kota, tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta ja aidosta tunnelmasta avotulen äärellä esim. Lappi-henkisen menun, leipäjuuston, lakkojen ja kahvittelun merkeissä. Ryhmälle tarjoillaan yksi yhtenäinen menu (min. 10 henkilöä), erikoisruokavaliot huomioidaan. Tilavuokra 150 € / ilta. Kaikki tilaisuudet ja juhlatilat tarjoiluineen suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tiedustelut: puh. +358 8 514 5100 tai sales[-at-]airporthotel.fi

Menuesimerkkejä:

Maalaismenu
Metsästäjän tapaan
Kalastajan ilta

Tutustu myös uuteen Kotapakseen – tapasilta Kodalla ryhmille: Kotapas (pdf)

Kotakokkikoulut

Järjestämme myös 15–20 hengen ryhmille kokkikouluja, jossa opitaan valmistamaan herkullisia ruokia kauden kaloista avotulella, savustamalla sekä loimuttamalla. Ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Kokkaus kestää 2–3 tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan.