Espanjalainen ravintola El Sabor vie maittavalle makumatkalle Espanjaan

Hotellin yläkerrassa sijaitseva espanjalainen ravintola El Sabor tarjoaa monipuolisen makumatkan Espanjaan. Listalta löytyy herkkuja niin isompaan kuin pienempään nälkään: tapaksia, meren antimia, herkullista paellaa, Cochifritoa talon tapaan, suussasulavaa vanukkasta… Kaikkea tätä ja vähän vielä enemmän. El Saborin keittiöpäällikön ylpeys on itse alusta loppuun saakka valmistettu lammasmakkara, joka valmistetaan kokonaisuudessaan lähialueella tuotetuista raaka-aineista.

Ravintola El Sabor palvelee hyvä ruoan ystäviä maanantaista lauantaihin klo 17.00-22.00. Muina aikoina ravintola toimii tilausravintolana ryhmille.
Tutustu El Saborin menuun.

Avoinna: Maanantaista lauantaihin klo 17.00–22.00, su tilauksesta

Hotellin aamiainen

Arkisin klo 6.30–9.30 ja viikonloppuisin klo 8.00–10.00
Halutessanne voitte nauttia myös varhaisaamiaisen aamupalahuoneessa (ennakkotilauksesta).

Unohtumattomat tilaisuudet ja juhlat

Finlandia Hotel Airport Oulu ravintoloineen on oivallinen juhlapaikka luonnon lähellä. El Saborin ja Vihiluodon Kodan lisäksi käytettävissä ovat hotellin kokoustilat sekä Purje-kabinetti. Kaikki tilaisuudet ja juhlatilat tarjoiluineen suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Lämmintä tunnelmaa Vihiluodon Kodassa

Hotellin tilava tilausravintola, Vihiluodon Kota, tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta ja aidosta tunnelmasta avotulen äärellä esim. Lappi-henkisen menun, leipäjuuston, lakkojen ja kahvittelun merkeissä. Ryhmälle tarjoillaan yksi yhtenäinen menu (min. 10 henkilöä), erikoisruokavaliot huomioidaan. Tilavuokra 150 € / ilta.

Kotamenut (pdf)

Kotakokkikoulut

Järjestämme myös 15–20 hengen ryhmille kokkikouluja, jossa opitaan valmistamaan herkullisia ruokia kauden kaloista avotulella, savustamalla sekä loimuttamalla. Ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Kokkaus kestää 2–3 tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan. Ohjelman kesto 3–4 tuntia. Tutustu kotakokkikoulun menuesimerkkeihin.

Janne Pekkalan kotakokkauskurssi

TV-kokki Janne Pekkalan ohjauksessa valmistetaan vieraiden kanssa kolmen ruokalajin illallinen valintanne mukaan. Kokkauskurssin tunnelma on rento ja kokkauksessa nojataan enemmän improvisaation voimaan kuin valmiiseen reseptiikkaan. Ja luonnollisesti Jannen seurassa ohjelmassa on myös leppoisaa tarinointia Oulun murteella.
Lue lisää kotakokkauskurssista täältä.

Tiedustelut: puh. +358 8 514 5100 tai sales[-at-]airporthotel.fi