Vihiluodon Kodan kotakokkikoulun menuesimerkkejä

Nyt voit oppia mestarikokiksi Finlandia Hotel Airport Oulun järjestämällä kotakokkikoulukurssilla. Ruoat valmistetaan avotulen äärellä ja lopuksi nautitaan työn tulokset! Mukaan tarvitset vain iloista mieltä ja rohkeaa asennetta. Tiedustelut: puh. +358 8 514 5100 tai sales[-at-]airporthotel.fi

Kotakokki I

Savumuikkukeittoa
Paistettua poroa ja anjovisvoita
Karamellisoitua naurista
Lämmintä tomaatti-yrttisalaattia
Tyrnävän tervasnapsilla liekitettyä leipäjuustoa ja lakkahilloa

Kotakokki II

Kananmaksaa sherryssä
Chiliherkkusieniä
Kala-äyriäispaella
Omenatäytteiset crepet

Kotakokki III

Rössy- pottukeitto (valmistetaan soseutettuna)
Loimulohi/savulohiruusuke
Juures-pottuvoita
Dijon-smetanakastiketta
Crepes Suzette
Appelsiiniliköörillä liekitettyjä lettuja

Minimilaskutus 10 henkilöä, ryhmälle yksi yhtenäinen menu, erikoisruokavaliot huomioidaan. Tilavuokra 150 €/tilaus.