Elämää meren rannalla

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kempeleenlahden rannalla – meren äärellä. Kempeleenlahti on matala Pohjanlahden sivulahti Oulun kaupungin ja Kempeleen kunnan välisellä alueella, josta osa on luonnonsuojelualuetta. Lahti on laaja, niittyrantainen merenlahti, jonka rantamatalikko jatkuu kauas rantaviivasta.

Oulun ainoan lentokenttähotellin lähettyvillä ovat sekä Oulun että Oulunsalon palvelut, uimaranta ja venesatama sekä vauhdikas illanviettopaikka Vihiluodon Torppa. Liikkuvalle, kuntoilevalle ja luontoa arvostavalle asiakkaalleen Finlandia Hotel Airport Oulu sekä Vihiluoto sijaintina tarjoavat elämyksiä ja kokemuksia, joihin tavalliset kaupunkihotellit eivät pysty. Tule vaikka itse toteamaan!

Opastettuja linturetkiä alueelle tarjoaa Finnature. Käy tutustumassa osoitteessa www.finnature.fi

Toimiva kyläyhdistys

Vihiluodon kyläyhdistys ry ja Finlandia Hotel Airport Oulu toimivat tiiviissä yhteistyössä luonnonläheisten aktiviteettien lisäämiseksi alueella, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ulkoiluun. Kyläyhdistyksen ansiosta läheltä hotellia löytyy frisbeegolf-rata (pdf).

Lintubongausta ja merellisiä reittejä

Kempeleenlahti on seudun merkittävä lintuvesialue ja suosittu kohde Liminganlahden ohella. Kempeleenlahden luonnonsuojelualue alkaa aivan hotellin edustalta. Luontopolku ja pitkospuut alkavat niin ikään aivan hotellin ovelta. Reitti jatkuu noin 3 km pitkänä kierroksena ja matkan varrella Myllyojan suulla rannan läheisyydessä sijaitsee myös lintutorni. Reitin varrelta löytyy myös nuotiopaikka.

Käyntikohteet päiväretkille

Hotelli on mainio tukikohta päiväretkille. Suomen suurin saari, Hailuoto on tunnettu luonnostaan ja majakastaan. Lauttamatka on elämys ja talvella on käytössä myös jäätie.

Lapsiperheille mukavia käyntikohteita ovat Hoplop, aktiviteettipuisto SuperPark sekä Kukka- ja eläinpuisto Escurial. Luontoelämyksiä ja lintumaailman ihmeitä voi kokea Liminganlahden luontokeskuksessa.

Köykkyrin virkistysalue tarjoaa monipuolisia liikkumismahdollisuuksia ympäri vuoden. Alueella voi harrastaa monenlaista koko perheen retkeilyä ja ulkoilua, frisbeen heittoa, beach volleytä, maastojuoksua, lenkkeilyä, jalkapalloilua tai muuten vain mukavaa ulkoilua. Talviaikana alueella kiertelee valaistua latureitistöä n. 12 km sekä Marjakammin ja Pertinlenkin hiihtoreitit.

Ohjelmaa ryhmille

Kauttamme järjestyy ohjelmaa ryhmille pihapiirissämme. Erilaiset aktiviteetit voidaan yhdistää esimerkiksi kokouksiin tai virkistyspäiviin. Miltä kuulostaisi linturetki Vihiluodon Kodalla tai aktiivinen kokouspäivä? Lue lisää: Lintubongausta Kodalla (pdf) ja aktiivinen kokouspäivä (pdf).

Lisää infoa Oulun alueesta ja tapahtumista löytyy osoitteesa www.visitoulu.fi