Finlandia Hotel Airport Oulun ja ravintola El Saborin koronainfo

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja olemmekin keskittyneet muuttamaan toimintaamme vallitsevan koronaepidemian vaatimalla tavalla. Lue alhaalta lisää.

Hygienia

Hotellimme ja ravintolamme tiloista löytyy useita käsidesipisteitä, joita toivomme asiakkaidemme ja vierailijoidemme käyttävän aktiivisesti. Kaikista WC-tiloistamme löytyy käsienpesupiste.

Majoittuminen

Yhdessä matkustaville työ- ja business-asiakkaille suosittelemme varaamaan erilliset huoneet. Huoneemme siivotaan epidemia-aikaan tehostetusti, huomioiden erityisesti kosketuspinnat. Mikäli sinulla on koronaoireita tai tunnet olosi muuten kipeäksi, peruuta vierailusi mahdollisimman pian. Täältä voit lukea peruutusehtomme.

Vierailu Ravintola El Saborissa

Olemme huomioineet koronaepidemian ravintolamme tiloissa ja noudatamme THL:n koronaohjeistuksia. Varaamme jokaiselle asiakkaalle ja asiakasryhmälle oman istumapaikan, jonka sijoittelussa olemme ottaneet huomioon turvavälit. Ravintolan tiloista löytyy käsidesiä. Lisäksi vaihdamme buffet-pöydän ottimet tasaisin väliajoin sekä siivoamme ja desinfioimme pintoja tehostetusti.

Turvaohjeiden noudattaminen

Noudatamme THL:n ohjeistuksia ja henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan niitä. Pyydämme asiakkaitamme ja vierailijoitamme huomioimaan meillä asioidessaan turvavälit muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaamme. Suosittelemma myös välttämään käteisen käyttöä.

Koronaoireet

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai on mahdollista, että olet altistunut koronalle, älä tule asiakkaaksi. Emme majoita henkilöitä, jotka ovat vapaaehtoisessa tai määrätyssä karanteenissa.

Tervetuloa majoittumaan ja asioimaan turvallisesti Finlandia Hotel Airport Ouluun!