Iltakokous

Kahvi ja kahvileipä. Päivällinen/illallinen buffetista ravintolasalissa: salaattibuffet, lämminruoka, jälkiruoka ja kahvi. Sisältää kokoustilan 1–3 tunniksi, yllä mainitut tarjoilut ja kokousvälineet.

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee merellisissä maisemissa, lähellä lentokenttää. Hotelli soveltuu mainiosti liikematkailijalle tarjoten viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille sekä oheisohjelmaan. Kokouspaikkana hotellimme on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa.

Kokoustilamme ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi ja joustavat palvelumme taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä myös mukavaa oheisohjelmaa.

Kiinnostuitko?

Varaa kokouspaketti nyt!

Ota yhteyttä

  • Klo 17 alkaen
  • Kahvi ja kahvileipä
  • Päivällinen/illallinen buffetista ravintolasalissa: salaattibuffet, lämminruoka, jälkiruoka ja kahvi.
  • Kokoustilan 1–3 tunniksi
  • Kokousvälineistö ja tilavarustelu: Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä. Kaikissa kokoustiloissa on langaton internetyhteys. Muut tarvittavat erityisvälineet sopimuksen mukaan.

32,00 € / hlö

Lähetä viesti