Kokousbrunssi espanjalaisittain

Kahvi ja suolapala, brunssi tapas-buffetista; vihersalaattia, marinoituja jättikatkarapuja ja oliiveja, chiliherkkusieniä, täytettyjä tomaatteja, pekoni-paprikapiirakkaa, perunatortillaa, pecorino-juustoa, ilmakuivattua kinkkua, chorizo-makkaraa ja kana-chilindrónia. Jälkiruoaksi suklaakakkua appelsiinikastikkeen ja vaniljajäätelön kera. Sisältää kokoustilan max. 3 tunniksi, yllä mainitut tarjoilut sekä kokousvälineet.

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee merellisissä maisemissa, lähellä lentokenttää. Hotelli soveltuu mainiosti liikematkailijalle tarjoten viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille sekä oheisohjelmaan. Kokouspaikkana hotellimme on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa.

Kokoustilamme ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi ja joustavat palvelumme taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä myös mukavaa oheisohjelmaa.

Kiinnostuitko?

Varaa kokouspaketti nyt!

Ota yhteyttä

  • Kahvi ja suolapala
  • Brunssi tapas-buffetista; vihersalaattia, marinoituja jättikatkarapuja ja oliiveja, chiliherkkusieniä, täytettyjä tomaatteja, pekoni-paprikapiirakkaa, perunatortillaa, pecorino-juustoa, ilmakuivattua kinkkua, chorizo-makkaraa ja kana-chilindrónia. Jälkiruoaksi suklaakakkua appelsiinikastikkeen ja vaniljajäätelön kera.
  • Kokoustila max. 3 tunniksi
  • Kokousvälineistö ja tilavarustelu: Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä. Kaikissa kokoustiloissa on langaton internetyhteys. Muut tarvittavat erityisvälineet sopimuksen mukaan.
  • Minimiveloitus 25 hlö.

42,00 € / hlö

 

Lähetä viesti

Muita kokouspalveluita