Metsän antimia avotulella

Suomen luonto tarjoaa monipuolisia raaka-aineita herkutteluun! Kotakokkikoulussa metsän antimet valmistetaan alusta loppuun itse avotulen äärellä ja lopuksi nautitaan työn tulokset. Tule oppimaan, kuinka aidot maut loihditaan tunnelmallisessa ympäristössä!

Mestarikokiksi? Kyllä vaan!

Varsinainen ohjelma alkaa kurssin ja käytettävien raaka-aineiden esittelyllä sekä tehtävänannolla. Ohjaava kokki kertoo työvaiheet ja tietysti ne parhaimmat niksit. Lopuksi jokaiselle uudelle mestarikokille jaetaan diplomi!

Kurssi toteutetaan Finlandia Hotel Airport Oulun pihapiirin tunnelmallisessa Kodassa. Ohjelmapalvelu kestää noin kolme tuntia ruokailuineen. Ohjelma järjestetään 10–15 hengen ryhmille ja se sisältää yhden menun koko ryhmälle. Menussa huomioidaan ennalta ilmoitetut erikoisruokavaliot. Kodassa on anniskeluoikeudet. Juomat eivät sisälly kotakokkikoulun hintaan, vaan ne veloitetaan kulutuksen mukaan. Menun hinta sisältää alkoholittoman tervetulodrinkin, raaka-aineet, välineet ja opastuksen.

  • Ulkoiluun sopiva varustus (savun haju tarttuu vaatteisiin)
  • Tilavuokra 150 €
  • Minimiveloitus 10 henkilöä
  • Laskutus Kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitetun henkilömäärän mukaan.
  • Lisäpalvelut: Sauna ja Ruuma-kabinetti ruoanlaiton jälkeen saunomiseen ja yhteiseen seurusteluun 175 € / 2 h. Hinta sisältää pyyhkeet, pesuaineet ja pefletit.

Menu

Kauden sienikeitto

Kermainen keitto kauden sienistä

Avotulella paistettua poron ulkofileetä
Poron ulkofileetä
Portviinikastiketta
Halstrattuja juureksia

Lämmintä ruis-mustikkapaistosta
Vaniljajäätelöä

74,00 € / hlö

Muita kursseja