Virtaa päivään -paketti

Virtaa päivään -kokouspaketti suosii keveitä ja terveellisiä tarjoiluvaihtoehtoja ja on suunniteltu antamaan virkeyttä kokouspäivään. Aamukahvi ja monipuolinen teevalikoima, talon nektari, suolainen kahvileipä ja hedelmä. Lounaaksi runsas lounassalaatti buffetista. Iltapäiväkahvit/-tee, marja- tai hedelmäsmoothie sekä pieni makea kahvileipä. Sisältää kokoustilan max. 8 tunniksi sekä tarjoilut ja kokousvälineet.

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee merellisissä maisemissa, lähellä lentokenttää. Hotelli soveltuu mainiosti liikematkailijalle tarjoten viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille sekä oheisohjelmaan. Kokouspaikkana hotellimme on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa.

Kokoustilamme ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi ja joustavat palvelumme taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä myös mukavaa oheisohjelmaa.

Kiinnostuitko?

Varaa kokouspaketti nyt!

Ota yhteyttä

 

  • Aamukahvi ja monipuolinen teevalikoima, talon nektari, suolainen kahvileipä ja hedelmä.
  • Lounaaksi runsas lounassalaatti buffetista.
  • ltapäiväkahvit/-tee, marja- tai hedelmäsmoothie sekä pieni makea kahvileipä.
  • Kokoustila max. 8 tunniksi.
  • Minimiveloitus 10 hlö.
  • Kokousvälineistö ja tilavarustelu: Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä. Kaikissa kokoustiloissa on langaton internetyhteys. Muut tarvittavat erityisvälineet sopimuksen mukaan.

48,00 € / hlö

Lähetä viesti