Varaus- ja peruutusehdot

Hyvä asiakkaamme,

alla olevat varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa Finlandia Hotel Airport Hotel Oulussa, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Jos olette varanneet huoneen erillisten varauskanavien kautta, muutokset ja peruutukset on tehtävä kyseisen varauskanavan kautta, jolloin peruutusehdoissa voi olla kanavakohtaisia eroja. Sisäänkirjautumisen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti. Kansainvälisen hotellikäytännön mukaisesti tallennamme luottokortin numeron ja voimassaolopäivät varauksenne ajaksi. Veloitamme kortilta maksamattomat lisäkulut ilman eri ilmoitusta.

Perushintainen huonevaraus:

Huonevaraus on voimassa tulopäivänä klo 18.00 asti. Huoneen voi perua veloituksetta ennen klo 18.00. Myöhäisempi tuloaika vahvistetaan ennakkomaksulla tai yrityksen laskutustiedoin, maksua ei palauteta tai se laskutetaan klo 18.00 jälkeen no-show- tai peruutustilanteissa. Hotellilla on oikeus myydä vahvistamaton huonevaraus klo 18.00 jälkeen tarvittaessa uudelle asiakkaalle.

Ennakkoon maksettu säästöhintainen huonevaraus:

Varauksella ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta missään tilanteissa. Ennakkomaksua ei palauteta. Varaus on voimassa hotellin vastaanoton sulkemisaikaan asti.

Tulo- ja lähtöaika:

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Tupakointi:

Hotellimme on savuton. Tupakointi hotellihuoneissa on ehdottomasti kielletty. Mikäli hotellihuoneessa on tupakoitu, veloitamme 250 €:n lisämaksun siivous- ja hajunpoistokuluista.

Force Majeure ja muut ehdot:

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, Force Majeure, tai Finlandia Hotel Airport Oulusta riippumaton este, voi Finlandia Hotel Airport Oulu perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Hotellivarauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta.

Laskutusehdot:

Varaajan vastuulla on ilmoittaa varauksen yhteydessä mahdolliset laskulle ja kuitille tarvittavat viitetiedot ja tarkat laskutusosoitteet. Jälkikäteen lisättävistä viitetiedoista, osoitteenmuutoksista tai niistä johtuvista korjaus- ja uusintalaskuista Airport Hotel Oulu perii 30 €:n jälkilaskutuslisän. Vain laskutussopimuksen tehneet yritykset ja yhdistykset voidaan laskuttaa. Emme laskuta yksityishenkilöitä.

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Finlandia Hotel Airport Oulu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Yksityisyydensuojalauseke