Finlandia Hotel Airport Oulu ravintoloineen on oivallinen juhlapaikka luonnon lähellä. El Saborin ja Vihiluodon Kodan lisäksi käytettävissä ovat hotellin kokoustilat sekä Purje-kabinetti. Kaikki tilaisuudet ja juhlatilat tarjoiluineen suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Juhlat ammattitaidolla

Kun on juhlan aika, onnistuu tiloissamme järjestää erilaisia tilaisuuksia. Olipa kyse perhejuhlasta, yrityksen tilaisuudesta tai saunaillasta, löytyy meiltä useampikin mahdollisuus. Juhlat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii juhlien sujuvuudesta. Kun haluat päästä helpolla, käänny myyntipalvelun puoleen.

Unohtumattomat juhlat Ravintola El Saborissa

El Saborin ravintolasali tarjoaa viihtyisät puitteet juhliin. Ravintolasali soveltuu maksimissaan 100 hengelle, mutta myös pienempään juhlaan löytyy oma Purje-kabinetti ravintolasalin vierestä. Kesällä on käytössä pieni yläkerran terassi ja ensimmäisen kerroksen iso terassi sijaitsee keskellä kauneinta luontoa. Talon erikoisuutena on E Viva Espana -teemajuhlat, jolloin nautitaan espanjalaisesta ohjelmasta ja tapas-buffetista.

Tunnelmalliset juhlat Vihiluodon kodassa

Hotellin tilava tilausravintola, lappilaishenkinen Vihiluodon Kota, tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta, herkullisesta ruoasta ja aidosta tunnelmasta avotulen äärellä. Kota soveltuu maksimissaan 30 hengelle. Lue lisää täältä

Tilaussauna

Hotellin tilaussauna sekä Ruuma-kabinetti on valjastettavissa saunailtaan. Tilavan saunan lauteille mahtuu isompikin porukka ja Ruuma-kabinetti soveltuu maksimissaan 25 hengen illanviettoon. Saunalle onnistuu saunajuomien lisäksi myös maittavat iltapalat. Tutustu saunamenuihimme täältä: Tilaussauna (pdf)

Hinta: 120 €/1,5 h ja lisätunnit 50 €/alkava tunti
Hintaan sisältyy: pyyhkeet, pefletit, shampoot ja lisätilana Ruuma-kabinetti.

Lataa: Varaus ja peruutusehdot

  • Ympäristömerkitty hotelli