Kokoukset ja juhlat merellisissä maisemissa

Finlandia Hotel Airport Oulu ravintoloineen on oivallinen kokous- ja juhlapaikka luonnon lähellä. Ravintola El Saborin lisäksi käytettävissä ovat hotellin kokoustilat sekä Purje-kabinetti. Kaikki tilaisuudet ja juhlat tarjoiluineen suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Kokoukset viihtyisässä ympäristössä

Finlandia Hotel Airport Oulu tarjoaa viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille, juhlille ja erilaisille tapahtumille. Liikematkailijalle sijainti on mitä parhain, hotelli sijaitsee vain viiden minuutin päässä Oulun lentokentältä. Hotelli tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet oheisohjelmaan: hotellin espanjalaisessa ravintola El Saborissa onnistuu vaikkapa espanjalainen illanvietto.

Kokouspaikkana hotelli on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa. Kokoustilat ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi ja hotellin joustavat palvelut taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä mukavaa oheisohjelmaa.

Juhlat ammattitaidolla

Kun on juhlan aika, tiloissamme onnistuu juhlan kuin juhlan järjestäminen. Olipa kyse perhejuhlasta, yrityksen tilaisuudesta tai saunaillasta, meiltä löytyy useampikin vaihtoehto.

Ravintola El Saborin sali tarjoaa viihtyisät puitteet jopa 100 hengen juhliin ja Purje-kabinetti ravintolasalin vieressä palvelee pienempiä ryhmiä. Kesällä terassit ja piha-alue mahdollistavat ulkojuhlat keskellä kauneinta luontoa.

Juhlat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi ja henkilökuntamme huolehtii juhlien sujuvuudesta. Kun haluat päästä helpolla, käänny myyntipalvelumme puoleen.


Kokous- ja ryhmätyötilojen varustelu

  • Videotykki
  • Fläppitaulu
  • Valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä
  • Langaton internetyhteys
  • Muut tarvittavat erityisvälineet sopimuksen mukaan

Kokoustilat

Kokous-, juhla- ja saunapaketit

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!