Kokoukset ja juhlat merellisissä maisemissa

Finlandia Hotel Airport Oulu on oivallinen kokous- ja juhlapaikka luonnon lähellä. Käytettävissä ovat hotellin kokoustilat sekä Purje-kabinetti. Kaikki tilaisuudet ja juhlat tarjoiluineen suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Kokoukset viihtyisässä ympäristössä

Finlandia Hotel Airport Oulu tarjoaa viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille, juhlille ja erilaisille tapahtumille. Liikematkailijalle sijainti on mitä parhain, sillä hotelli sijaitsee vain viiden minuutin päässä Oulun lentokentältä.

Kokouspaikkana hotelli on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa. Kokoustilat ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi ja hotellin joustavat palvelut taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä mukavaa oheisohjelmaa.

Juhlat ammattitaidolla

Kun on juhlan aika, tiloissamme onnistuu juhlan kuin juhlan järjestäminen. Olipa kyse perhejuhlasta, yrityksen tilaisuudesta tai saunaillasta, meiltä löytyy useampikin vaihtoehto. Tarjoamme viihtyisät puitteet jopa 100 hengen juhliin ja Purje-kabinetti palvelee pienempiä ryhmiä. Kesällä terassit ja piha-alue mahdollistavat ulkojuhlat keskellä kauneinta luontoa. Juhlat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi ja henkilökuntamme huolehtii juhlien sujuvuudesta. Kun haluat päästä helpolla, käänny myyntipalvelumme puoleen.

Juhlat omissa tiloissa

Järjestettäessä juhlia yritykselle tai lähipiirille, kauttamme hoituvat suolaisten ja makeiden tarjoilujen lisäksi myös astiavuokraukset omissa tiloissanne järjestettäviin tapahtumiin.


Kokous- ja ryhmätyötilojen varustelu

  • Videotykki
  • Fläppitaulu
  • Valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä
  • Langaton internetyhteys
  • Muut tarvittavat erityisvälineet sopimuksen mukaan

Kokoustilat

Kokous-, juhla- ja saunapaketit

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!