Kokoustilat merellisissä maisemissa lähellä Oulun lentokenttää

Finlandia Hotel Airport Oulu tarjoaa viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille, juhlille ja erilaisille tapahtumille. Liikematkailijalle sijainti on mitä parhain, vain viiden minuutin päässä lentokentältä. Hotellin tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet oheisohjelmaan: pihapiirissä on tunnelmallinen kotaravintola, jossa saa maistaa palan Lappia ja hotellin espanjalasessa ravintola El Saborissa onnistuu vaikkapa espanjalainen illanvietto.

Kokoukset

Kokouspaikkana hotelli on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa. Monipuoliset kokoustilat ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi, ja hotellin joustavat palvelut taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä mukavaa oheisohjelmaa – miltä kuulostaa Kotaillallinen pihapiirin tunnelmallisessa Kodassa tai ohjattu aktiviteetti pihapiirissä?

Kokoustilat

Kansi max. 60 hengelle
Silta max. 25 hengelle
Ruuma max. 20 hengelle

Tilavarustus

Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä. Kaikissa kokoustiloissa on langaton internetyhteys.

Kokouspaketit

Valmiit kokouspaketit sisältävät tilavuokran, kokousvälineet sekä tarjottavat toiveidenne mukaan. Halutessanne voidaan kokoukset rakentaa toiveidenne mukaan. Myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään kokonaisuuden järjestämisessä.

Kokouspaketit (pdf)
Aktiivinen kokouspaketti (pdf)

Majoitus

Kokouksen aikana majoitus spesiaalihinnoin kokousvieraille: 1 hh 84 €/vrk ja 2 hh 95 €/vrk

Lataa: Varaus- ja peruutusehdot

Juhlat ammattitaidolla

Ravintola El Sabor ja tilausravintola Vihiluodon Kota soveltuvat mainiosti juhliin ja erilaisiin tapahtumiin. El Saboriin onnistuvat juhlat maksimissaan 100:lle hengelle ja pihapiirin tunnelmallisessa Kodassa juhlii n. 30 henkilöä. Kesällä piha-alueella on terassi keskellä kauneita suomalaista luontoa!

Unohtumattomat juhlat Ravintola El Saborissa

El Saborissa onnistuvat tilauksesta erilaiset juhlat aina perhejuhlista yritysten juhliin. Talon erikoistuutena on E Viva Espana -teemajuhlat, jolloin nautitaan espanjalaisesta ohjelmasta ja tapas-buffetista. Juhlat suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi ja ammattiataitoinen henkilökunta huolehtii juhlien sujuvuudesta.

Lämmintä tunnelmaa Vihiluodon Kodassa

Hotellin tilava tilausravintola, Vihiluodon Kota, tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta ja aidosta tunnelmasta avotulen äärellä esim. Lappi-henkisen menun, leipäjuuston, lakkojen ja kahvittelun merkeissä. Ryhmälle tarjoillaan yksi yhtenäinen menu (min. 10 henkilöä), erikoisruokavaliot huomioidaan. Tilavuokra 150 € / ilta. Kaikki tilaisuudet ja juhlatilat tarjoiluineen suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Kotamenut löytyvät täältä

Tutustu myös Kotapakseen – tapasilta Kodalla ryhmille: Kotapas (pdf)

Kotakokkikoulut

Järjestämme myös 15–20 hengen ryhmille kokkikouluja, jossa opitaan valmistamaan herkullisia ruokia kauden kaloista avotulella, savustamalla sekä loimuttamalla. Ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Kokkaus kestää 2–3 tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan.

Tilaussauna

Tilaussauna 120 €/1,5 h ja lisätunnit 50 €/alkava tunti
Hintaan sisältyy: pyyhkeet, pefletit, shampoot ja lisätilana Ruuma-kabinetti.
Tutustu saunamenuihimme täältä: Saunamenut (pdf)

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin kerromme lisää vaihtoehdoista.
Tiedustelut puh. +358 8 514 5100 tai sales[-at-]airporthotel.fi

  • Ympäristömerkitty hotelli