Kokous merellisissä maisemissa

Finlandia Hotel Airport Oulu tarjoaa viihtyisät ja rauhalliset puitteet kokouksille, koulutustilaisuuksille, juhlille ja erilaisille tapahtumille. Liikematkailijalle sijainti on mitä parhain, vain viiden minuutin päässä Oulun lentokentältä. Hotellin tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet oheisohjelmaan: pihapiirissä on tunnelmallinen kotaravintola, jossa saa maistaa palan Lappia ja hotellin espanjalaisessa ravintola El Saborissa onnistuu vaikkapa espanjalainen illanvietto.

Kokoukset

Kokouspaikkana hotelli on monipuolinen; kolme erilaista ryhmätyö- ja kokoustilaa yhteensä noin 100 vieraalle sekä kaksi saunaosastoa. Monipuoliset kokoustilat ovat muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja kulloisenkin teeman mukaisiksi, ja hotellin joustavat palvelut taipuvat pientenkin yksityiskohtien toteuttamiseen. Kokouksen yhteyteen on järjestettävissä mukavaa oheisohjelmaa – miltä kuulostaa Kotaillallinen pihapiirin tunnelmallisessa Kodassa tai ohjattu aktiviteetti pihapiirissä?

Kokoustilat

Kansi max. 60 hengelle
Silta max. 24 hengelle
Ruuma max. 15 hengelle

Tilavarustus

Videotykki, fläppitaulu, valkokangas, videot ja kiinnityspintalistat seinillä. Kaikissa kokoustiloissa on langaton internetyhteys.

Kokouspaketit

Valmiit kokouspaketit sisältävät tilavuokran, kokousvälineet sekä kokousruokailut. Halutessanne voidaan kokoukset rakentaa myös toiveidenne mukaan. Myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään kokonaisuuden järjestämisessä.

Kokouspaketit 2020 (pdf)

Aktiivinen kokouspaketti (pdf)

Majoitus

Kokouksen aikana majoitus spesiaalihinnoin kokousvieraille: 1 hh 89€/vrk ja 2 hh 97 €/vrk

  • Ympäristömerkitty hotelli