Lämmintä tunnelmaa Vihiluodon Kodassa

Hotellin tilava tilausravintola, lappilaishenkinen Vihiluodon Kota, tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta, herkullisesta ruoasta ja aidosta tunnelmasta avotulen äärellä. Kota soveltuu maksimissaan 30 hengelle.

Menuesimerkkejä:

Maalaismenu
Metsästäjän tapaan
Kalastajan ilta

Kotapas (pdf)

Ryhmälle tarjoillaan yksi yhtenäinen menu (min. 10 henkilöä), erikoisruokavaliot huomioidaan. Tilavuokra 150 € / ilta.

Kotakokkikoulut

Järjestämme myös 15–20 hengen ryhmille kokkikouluja, jossa opitaan valmistamaan herkullisia ruokia kauden kaloista avotulella, savustamalla sekä loimuttamalla. Ohjelma alkaa ruokien ja raaka-aineiden esittelyllä ja työtehtävien jaolla. Kokki käy läpi eri työvaiheet ja kertoo parhaat niksit. Kokkaus kestää 2–3 tuntia, minkä jälkeen siirrytään pöytään nauttimaan työn tuloksista. Ruokailun yhteydessä keskustellaan aterialle valituista viineistä, ja pöydässä tarinat kulkevat makujen maailmassa. Koska hyvän ruoan ja viinin liitto on erottamaton, kokkausviini kuuluu asiaan.

Janne Pekkalan kotakokkauskurssi

TV-kokki Janne Pekkalan ohjauksessa valmistetaan vieraiden kanssa kolmen ruokalajin illallinen valintanne mukaan. Kokkauskurssin tunnelma on rento ja kokkauksessa nojataan enemmän improvisaation voimaan kuin valmiiseen reseptiikkaan. Ja luonnollisesti Jannen seurassa ohjelmassa on myös leppoisaa tarinointia Oulun murteella.

Lue lisää kotakokkauskurssista täältä.


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/airporthot/domains/airporthotel.fi/public_html/wp-content/themes/airport_hotel_v1/hotelform-helper.php on line 2
  • Ympäristömerkitty hotelli