Lämmintä tunnelmaa Vihiluodon Kodassa

Hotellin tilava tilausravintola, lappilaishenkinen Vihiluodon Kota, tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta, herkullisesta ruoasta ja aidosta tunnelmasta avotulen äärellä. Kota soveltuu maksimissaan 30 hengelle.

Menuesimerkkejä:

Pidot kodalla
Paimenen padasta
Avotulen äärellä

Kotapas (pdf)

Ryhmälle tarjoillaan yksi yhtenäinen menu (min. 10 henkilöä), erikoisruokavaliot huomioidaan. Tilavuokra 150 € / ilta.

Janne Pekkalan kotakokkauskurssi

TV-kokki Janne Pekkalan ohjauksessa valmistetaan vieraiden kanssa kolmen ruokalajin illallinen valintanne mukaan. Kokkauskurssin tunnelma on rento ja kokkauksessa nojataan enemmän improvisaation voimaan kuin valmiiseen reseptiikkaan. Ja luonnollisesti Jannen seurassa ohjelmassa on myös leppoisaa tarinointia Oulun murteella.

Lue lisää kotakokkauskurssista täältä.


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/airporthot/domains/airporthotel.fi/public_html/wp-content/themes/airport_hotel_v1/hotelform-helper.php on line 2
  • Ympäristömerkitty hotelli