Viihtyisä majoitus lähellä Oulun lentokenttää

HUOMIOITTEHAN KORONA-EPIDEMIAN AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILANTEEN JOHDOSTA MUUTTUNEET AUKIOLOAIKAMME !!

Lentokenttähotelli Finlandia Hotel Airport Oulun huoneet tarjoavat mukavaa majoitusta niin loma- kuin liikematkailijoillekin Oulun lentokentän läheisyydessä. Hotellin edullinen huonehinta sisältää aamiaisen ma–pe klo 6.00–9.30, la 7.00–10.00 ja iltasaunan. Halutessanne voitte etukäteen tilata varhaisaamiaisen huoneeseenne. Hotellissa on ilmainen pysäköinti majoituksenne ajan.

Varaa huone päivän hintaan Online-huonevarauksista.

Viihtyisä majoitus uusituissa Standard-huoneissa

 

Osa Standard-huoneista on uusittu vastikään vuosien 2013–2014. Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 17–18 neliötä ja yhden hengen huoneet 13 neliötä. Huonevarustukseen kuuluu TV, wc ja suihku, minibaari, hiustenkuivain, vedenkeitin, langaton internetyhteys, kirjoituspöytä ja nojatuoli. Hinnat sisältävät aamiaisen ja iltasaunan. Ilmainen pysäköinti majoituksenne ajan.

Viihtyisä huone koko perheelle

 

Uudet perhehuoneet ovat kooltaan 17–21 neliötä ja sopivat perhemajoitukseen vuodesohvansa ansiosta. Huonevarustukseen kuuluu TV, wc ja suihku, minibaari, hiustenkuivain, silitysrauta- ja lauta, vedenkeitin, langaton internetyhteys, kirjoituspöytä ja nojatuoli. Osassa huoneista on parveke. Hinnat sisältävät aamiaisen ja iltasaunan. Ilmainen pysäköinti majoituksenne ajan.

Edullinen majoitus Economy-huoneissa

 

Kaikki Economy-huoneemme on remontoitu keväällä 2015. Kahden hengen huoneet ovat kooltaan 14–20 neliötä ja yhden hengen huoneet 11–14 neliötä. Huonevarustukseen kuuluu TV, wc ja suihku, hiustenkuivain, vedenkeitin, pieni jääkaappi, langaton internetyhteys, kirjoituspöytä ja nojatuoli. Hinnat sisältävät aamiaisen ja iltasaunan. Ilmainen pysäköinti majoituksenne ajan.

Lisämaksut:

Lisävuode 25 €
Lemmikkimaksu 15 €
Ryhmät sopimuksen mukaan. Tiedustelut: puh. +358 8 514 5100 tai sales[-at-]airporthotel.fi

Oikeudet hintojen muutoksiin pidätetään.

Lataa: Varaus- ja peruutusehdot

Katso myös Sporttipakettimme urheiluryhmille.

  • Ympäristömerkitty hotelli