Ei mikään tavallinen lentokenttähotelli! Elämää meren rannalla keskellä kauneinta luontoa.

Finlandia Hotel Airport Oulu sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kempeleenlahden rannalla – meren äärellä. Kempeleenlahti on matala Pohjanlahden sivulahti Oulun kaupungin ja Kempeleen kunnan välisellä alueella, josta osa on luonnonsuojelualuetta. Lahti on laaja, niittyrantainen merenlahti, jonka rantamatalikko jatkuu kauas rantaviivasta.

Oulun ainoan lentokenttähotellin lähettyvillä ovat sekä Oulun että Oulunsalon palvelut, uimaranta ja venesatama sekä vauhdikas illanviettopaikka Vihiluodon Torppa. Liikkuvalle, kuntoilevalle ja luontoa arvostavalle asiakkaalleen Finlandia Hotel Airport Oulu sekä Vihiluoto sijaintina tarjoavat elämyksiä ja kokemuksia, joihin tavalliset kaupunkihotellit eivät pysty. Tule vaikka itse toteamaan!

Opastettuja linturetkiä alueelle tarjoaa Finnature. Käy tutustumassa osoitteessa www.finnature.fi

Fat bike

Tekeekö mieli polkaista jäälle tai tehdä retki pyöräteitä pitkin lähialueille? Vastaanotosta vuokrataan fat bike -pyöriä. Hinta alkaen 25 €/2h.

Retkireppu

Retkireppu selkään ja menoksi. Luontopolun päästä löytyy nuotiopaikka, jossa voi paistella makkarat ja nauttia merimaisemista. Reppu sisältää makkaraa, mehua, sinappia & ketsuppia sekä termarissa kaakao tai mehu ja makkaranpaistoon tarvittavat välineet. Varaa reppu vähintään tuntia ennen vastaanotosta hintaan 6,50 €/hlö.

Liikuntakeskus Oz MAX

Majoittuessasi hotellissa, voit käyttää Kaakkurin Oz MAXin palveluita hintaan 5 euroa/kerta (norm. alk. 15 e).

Käytettävissä on moderni kuntosali sekä monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. Laajasta valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja, mm. Les Millsin lähes koko arsenaali, sisäpyöräilytunteja, Pilates, Kahvakuula, Zumbaa, joogaa  –  valitse vain itsellesi sopiva ja osallistu tunnille!

Liikuntakeskus Oz MAX sijaitsee Kaakkurissa, vain viiden kilometrin päässä Finlandia Hotel Airport Oulusta. Liikuntakeskuksen käyttö onnistuu joka päivä klo 5-24 välisenä aikana.

Toimiva kyläyhdistys

Vihiluodon kyläyhdistys ry ja Finlandia Hotel Airport Oulu toimivat tiiviissä yhteistyössä luonnonläheisten aktiviteettien lisäämiseksi alueella, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ulkoiluun. Kyläyhdistyksen ansiosta läheltä hotellia löytyy frisbeegolf-rata (pdf). Talvella myös hiihto- ja retkiluistelureitti meren jäällä.  Kesällä kyläyhdistyksen lampaat laiduntavat hotellin rantamaisemissa.

Lintubongausta ja merellisiä reittejä

Kempeleenlahti on seudun merkittävä lintuvesialue ja suosittu kohde Liminganlahden ohella. Kempeleenlahden luonnonsuojelualue alkaa aivan hotellin edustalta. Luontopolku ja pitkospuut alkavat niin ikään aivan hotellin ovelta. Reitti jatkuu noin 3 km pitkänä kierroksena ja matkan varrella Myllyojan suulla rannan läheisyydessä sijaitsee myös lintutorni. Hotellin vastaanotosta voi innokkaimmat bongarit lainata kiikarin. Luontopolun päästä löytyy myös nuotiopaikka, vuokraa retkireppu ja vietä mukava hetki nuotiolla makkaraa paistellen.

Käyntikohteet päiväretkille

Hotelli on mainio tukikohta päiväretkille. Suomen suurin saari, Hailuoto on tunnettu luonnostaan ja majakastaan. Lauttamatka on elämys ja talvella on käytössä myös jäätie.

Lapsiperheille mukavia käyntikohteita ovat Hoplop, aktiviteettipuisto SuperPark sekä Kukka- ja eläinpuisto Escurial. Luontoelämyksiä ja lintumaailman ihmeitä voi kokea Liminganlahden luontokeskuksessa.

Köykkyrin virkistysalue tarjoaa monipuolisia liikkumismahdollisuuksia ympäri vuoden. Alueella voi harrastaa monenlaista koko perheen retkeilyä ja ulkoilua, frisbeen heittoa, beach volleytä, maastojuoksua, lenkkeilyä, jalkapalloilua tai muuten vain mukavaa ulkoilua. Talviaikana alueella kiertelee valaistua latureitistöä n. 12 km sekä Marjakammin ja Pertinlenkin hiihtoreitit.

Ohjelmaa ryhmille

Kauttamme järjestyy ohjelmaa ryhmille pihapiirissämme. Erilaiset aktiviteetit voidaan yhdistää esimerkiksi kokouksiin tai virkistyspäiviin. Miltä kuulostaisi linturetki Vihiluodon Kodalla tai aktiivinen kokouspäivä? Lue lisää: Lintubongausta Kodalla (pdf) ja aktiivinen kokouspäivä (pdf).

Lisää infoa Oulun alueesta ja tapahtumista löytyy osoitteesa www.visitoulu.fi

  • Ympäristömerkitty hotelli