Intohimona ensiluokkainen laatu

Huovisen leipomon Vihiluodon myyntipisteestä löydät herkulliset ja ensiluokkaiset leivonnaiset sekä suolaiset tuotteet paikan päällä syötäviksi tai mukaan otettaviksi. Tule paikalle kokemaan makuja, joista ei tingitä.

Perinteisiä makuja upeissa merimaisemissa

Huovisen Leipomo on ilahduttanut paikallisten makuhermoja jo yli 80 vuoden ajan. Perinteikkäitä kädentaitoja ja laadukkaita raaka-aineita hyödyntäen ammattitaitoiset kondiittorit loihtivat asiakkaille herkulliset ja ensiluokkaiset leivonnaiset sekä suolaiset ja rapeat leivät. Tule nautiskelemaan kahvilan antimista vastakeitetyn kupposen ääressä.

  • Avoinna ma-pe klo 7:30–21:00, la klo 10:00–21:00
  • Vihiluoto 10, 90440 Kempele

Herkulliset kakut ja leivonnaiset

Valikoimassamme löydät herkullisia ja ensiluokkaisia leivonnaisia, jotka leivotaan edelleen perinnereseptien mukaan. Tuotteemme eivät sen suurempia muunnelmia kaipaa – uskomme aitoihin makuihin sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Tutustu tuotteisiin

Suolaiset tuotteet ja rapeat leivät

Suolaiset tuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta, ja valikoimastamme löytyykin paljon herkullisia suolaisia tuotteita. Meiltä löydät löydät aina kala-, liha- tai kasvisvaihtoehdon. Yhä useammasta tuotteesta löytyy myös vegaaninen tai gluteeniton vaihtoehto.

Tutustu tuotteisiin